Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Πρεμιέρα με απουσίες!!

Την πρώτη του εμφάνιση στην Τούμπα ενόψει της σεζόν 2014-15 θα κάνει σήμερα (20:00) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα δώσει φιλικό με την Ξάνθη. Με ελλείψεις θα παραταχθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Πρεμιέρα με απουσίες
Το πρώτο του «τεστ» επί ελληνικού εδάφους για φέτος θα δώσει στις 20:00 (Otesport 3) ο ΠΑΟΚ, καθώς θα φιλοξενήσει την Ξάνθη.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έδωσε έξι φιλικά προτού επιστρέψει στη βάση της και το κοντέρ έγραψε τέσσερις ήττες (Σταντάρ Λιέγης, Ντνίπρο, Τσβόλε, Νάπολι), μια νίκη (Βάλβαϊκ) και μια ισοπαλία (Όστερμπεκ).

Αναμένεται να χρησιμοποιηθούν κυρίως παίκτες που δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο κόντρα στους Κυπελλούχους Ιταλίας. Ούτως ή άλλως ο 62χρονος τεχνικός δεν έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο Σαν Πάολο.

Οι Μακ, Περέιρα και Αθανασιάδης έχουν αιμάτωμα και δεν προπονήθηκαν σήμερα, καθώς έκαναν θεραπεία. Ο Σλοβάκος είναι σίγουρα εκτός και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν θα παίξουν ούτε οι άλλο δύο. Πρόβλημα, αντιμετωπίζει και ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό απλά το χτύπημα στο περονιαίο νεύρο επέφερε έντονο πόνο της στιγμής και θα επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση.

Πάντως, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: