Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Παπαδόπουλος: «Ταλαιπωρηθήκαμε, αλλά επιτέλους έχουμε λύση»

Τον προσεχή Σεπτέμβριο θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θέρμης για να πάρει εκ νέου την απόφαση για την προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού που αφορά την έκταση στην οποία ο Ιβάν Σαββίδης, εφόσον πλειοδοτήσει θα κάνει το προπονητικό κέντρο. Μέσα στην εβδομάδα στον Δήμο θα έχουν στα χέρια τους το ΦΕΚ με την τροπολογία που ψηφίστηκε την Παρασκευή. O δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος μίλησε στο αθλητικό Metropolis: 

«Σε πρώτη φάση θα πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας το ΦΕΚ όπου θα είναι δημοσιευμένη η τροπολογία που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε. Τον Σεπτέμβριο θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο αφού αυτό δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα καθώς είχαν προηγηθεί οι δημοτικές εκλογές και επισήμως η εκλεγμένη  δημοτική αρχή αναλαμβάνει τα καθήκοντά της τον Σεπτέμβριο».

- Ο φάκελος όμως πρέπει να πάει και πάλι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

«Ναι, γιατί αυτό ορίζει ο νόμος. Εμείς θα επαναλάβουμε την απόφαση μας, αυτή δηλαδή που είχαμε πάρει προ μηνών και θα πρέπει να πάρουμε το πράσινο φως από την Περιφέρεια. Δεν υπάρχει πλέον κανένα νομικό κενό και έτσι τέλη Σεπτέμβρη θα είμαστε σε θέση να προκηρύξουμε τον διεθνή διαγωνισμό».

- Στον οποίο μπορεί να συμμετέχει όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να πληροί τις προϋποθέσεις

«Έτσι ακριβώς. Η προκήρυξη για τον διεθνή διαγωνισμό θα πρέπει να δημοσιευτεί για είκοσι μέρες. Στην συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν τις προτάσεις τους και μετά η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου θα τις αξιολογήσει και θα επιλέξει αυτή που θα πλειοδοτήσει. Έτσι θα απομένει η υπογραφή των συμβολαίων. Τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα, τα έχουμε αναλύσει όπως και τους όρους της σύμβασης».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: