Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Βαν Νταμ: «Ήρθαμε για την πρόκριση»

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στη μονομαχία της Σταντάρ απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σύμφωνα με τον Γέλε Βαν Νταμ. Ο αρχηγός των Βέλγων τόνισε πως οι «πράσινοι» αξίζουν σεβασμό.

Βαν Νταμ: «Ήρθαμε για την πρόκριση»
Δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο, όπως τόνισε ο Γέλε Βαν Νταμ. Ο αρχηγός των Βέλγων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι «50-50», ενώ αναφέρθηκε και στα πλεονεκτήματα των «πράσινων».

«Έχουμε έρθει για την πρόκριση, αλλά κι εμείς ξέρουμε ότι όλα είναι μοιρασμένα, 50-50. Είναι σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ, αλλά, φυσικά θέλουμε και γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Θα είμαστε επιθετικοί», είπε αρχικά κι εν συνεχεία σχετικά με τις εντυπώσεις του από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς, τόνισε:

«Πρόκειται για ένα αρκετά ισορροπημένο σύνολο. Μια ομάδα με νέους αλλά και έμπειρους παίκτες. Αξίζει σεβασμό ο Παναθηναϊκός. Ο αντίπαλός μας θα έχει και την ώθηση του κόσμου και πρόκειται για έναν πολύ έντονο αγώνα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: