Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ούκιτς: «Από τους πιο… τρελούς, οι οπαδοί του ΠΑΟ»

Το εγκώμιο των οπαδών του Παναθηναϊκού, για την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ, έπλεξε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, σε δηλώσεις που έκανε σε εφημερίδα της Κροατίας.

Ούκιτς: «Από τους πιο… τρελούς, οι οπαδοί του ΠΑΟ»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο διεθνής Κροάτης γκαρντ κατατάσσει στους… τρελούς τους οπαδούς των «πρασίνων», ενώ τόνισε πως ποτέ δεν ξεχάσει τα… βελάκια που του πετούσαν οι «θερμόαιμοι» του Ερυθρού Αστέρα σε ένα ματς, όταν φορούσε τη φανέλα της Σπλιτ.

«Θα έλεγα πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού –ασχέτως που έπαιξα εκεί- είναι από τους… τρελούς. Και πράγματι, στα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό έβλεπες φωτοβολίδες, πυρσούς, καπνογόνα, λέιζερ… Ποτέ δεν ήξερες τι θα πέσει στο παρκέ! Δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα, όπως οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, της Παρτίζαν και της Γαλατασαράι, με εκείνους της Φενερμπαχτσέ να είναι λίγο πιο… λάιτ», δήλωσε αρχικά ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα σε γήπεδο της Ελλάδας.

«Οι οπαδοί της Ζαντάρ έκαναν πολύ καλή ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια. Στην Ελλάδα δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί ούτως ή άλλως δεν είμαι παίκτης που μιλά συνέχεια ή προκαλεί το κοινό. Όμως, ποτέ δεν θα ξεχάσω ένα ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα –όταν φορούσα τη φανέλα της Σπλιτ- όπου οι Σέρβοι μου πετούσαν… βελάκια όταν εκτελούσα ελεύθερες βολές!», κατέληξε ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Τέλος, ο Ούκιτς επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με την Τσεντεβίτα, λέγοντας πως η τελική συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: