Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

«Τρέχουν» να προλάβουν τον Πρίγκιπα!!

Εκπρόσωπος της «Axiom Capital» φτάνει την Τετάρτη στην Αθήνα για κύκλο επαφών με την πλευρά Βαρδινογιάννη, την ώρα που σήμερα αναμένονται νέα από τη Τζέντα.
«Τρέχουν» να προλάβουν τον Πρίγκιπα
«Γερό μπάσιμο» στον Πρίγκιπα είναι αποφασισμένη να κάνει η «Axiom Capital»!
Την Τετάρτη εκπρόσωπος της εταιρείας (σ.σ. κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον Ντέβιντ Σινγκλέρ, επικεφαλής του οικονομικού τμήματος) αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να μεταφέρει στην πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη συγκεκριμένη πρόταση που προέρχεται από αμερικανοισραηλινό fund!
Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει και αντιπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή από τη Νέα Υόρκη!
Κι όλα αυτά ενώ αναμένεται η αποστολή του Μ.O.U και της πιστοποίησης της υπογραφής του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ! Μια επιστολή που αναμένεται εντός της ημέρας για να ξεκινήσουν εκ νέου οι συζητήσεις των δύο πλευρών.
Για το θέμα με την «Axiom Capital» είναι ενήμερος και ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος εμμένει πιστός στην θέση του, αναφορικά με τον όποιο θέλει ν' αποκτήσει το ποσοστό του στην «πράσινη» ΠΑΕ.
Δηλαδή θα κρατάει στάση αναμονής και είναι «ανοικτός» σε όλα τα σενάρια, εφόσον του δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις, προκειμένου να διαφυλαχθεί και το μέλλον του Παναθηναϊκού, όπως άλλωστε είχε τονίσει και στην συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έχει καμία αντίρρηση να γίνει ο σχετικός έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ, ενώ θεωρείται δεδομένο πως οι υποψήφιοι επενδυτές ενδιαφέρονται και για την κατασκευή του έργου στον Βοτανικό.
Πλέον, είναι σαφές πως ισχύει το «όποιος προλάβει», καθώς όποια εταιρεία δώσει τα χρήματα και τις εγγυήσεις, αυτή είναι που θα πάρει το χρίσμα από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την επόμενη μέρα. Είναι σαφές πως η πλευρά του πρίγκιπα έχει προβάδισμα, αλλά πλέον δεν «παίζει» μόνη της...
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: