Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τα βρίσκουν, αλλά...!!

Άρης και ΠΑΟΚ συμφώνησαν στην παρουσία φιλάθλων σε Βικελίδης και Τούμπα αντίστοιχα! Ποια η στάση της αστυνομίας και η προϋπόθεση που θέτει η "κίτρινη" ΠΑΕ.
Τα βρίσκουν, αλλά...
Οι δύο ΠΑΕ έχουν βρει δίαυλο επικοινωνίας και το μόνο που μένει είναι δώσει το "οκ" και η αστυνομία, η οποία δεν έχει πάρει ακόμα θέση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το μεσημέρι της Τρίτης επίσημο έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, με το οποίο ζητάει εισιτήρια για το ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και συγκεκριμένα το 5% αυτών και όχι την θύρα 1, που ζητούσε συνεχώς τις προηγούμενες χρονιές.

Οι άνθρωποι των "κίτρινων" είναι θετικοί σε αυτή την πρόταση, αλλά με μία προϋπόθεση: Να λάβουν το ίδιο ποσοστό εισιτηρίων στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στην Τούμπα. Κάτι που δεν βρίσκει αντίθετη την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Όλα λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν στην συζήτηση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Κυριακάτικου αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αν τελικά υπάρξει οριστική συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων, θα είναι γεγονός, καθώς θα πρέπει να γυρίσουμε πέντε χρόνια πίσω για να δούμε κόσμο του ΠΑΟΚ και του Άρη σε Βικελίδης και Τούμπα αντίστοιχα.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: