Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ποιο πριμ; Για τον κόσμο τους...

Τους φιλάθλους τους θέλουν να ικανοποιήσουν οι Γεωργιανοί κερδίζοντας σήμερα την Ελλάδα, σύμφωνα με τον Ντάτο Κβιρκβέλια του Πανιωνίου. Για το πριμ των Κροατών, πάντως, ούτε λόγος...
Ποιο πριμ; Για τον κόσμο τους...
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κβιρκβέλια στη "SportDay":
Για το αποψινό παιχνίδι
"Η Εθνική σας ομάδα είναι πολύ καλή και με αρκετές λύσεις, αλλά οι συμπαίκτες μου θέλουν κι αυτοί να πάρουν τη νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας μπροστά στον δικό μας κόσμο και θέλουμε να τον ικανοποιήσουμε για τη συμπαράστασή του καθ' όλη τη διάρκεια της προκριματικής φάσης".
Για τους στόχους της Γεωργίας
"Εμείς πρέπει να φανούμε ψυχολογικά δυνατοί μετά την κακή εμφάνιση τον Σεπτέμβριο και την απώλεια βαθμών στον αγώνα με τη Μάλτα".
Για την Εθνική Ελλάδας
"Η Ελλάδα ξεχωρίζει κυρίως για το σύνολο που διαθέτει. Είναι πραγματική ομάδα και δεν βασίζεται σε μονάδες. Πάντως, όλοι οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος αγωνίζονται σε κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους και άλλους του εξωτερικού και έχουν πολλές παραστάσεις. Ο Σαμαράς θα λείψει, αλλά υπάρχει ο Γκέκας, που είναι πολύ επικίνδυνος μπροστά, και ο Καραγκούνης, που ξέρει να ξεσηκώνει με τον τρόπο του τους συμπαίκτες του και έχει ηγετικά χαρακτηριστικά".


Δεν υπάρχουν σχόλια: