Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Και η Λέβερκουζεν για Αβραάμ!!

Μετά την Βόλφσμπουργκ και η Λεβερκούζεν 'ψήνεται' για την απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού.
Και η Λέβερκουζεν για Αβραάμ
Τότε οι «λύκοι» έβλεπαν πολύ ζεστά την προοπτική απόκτησης του διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού. Πλέον, όμως, υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον και από άλλη γερμανική ομάδα που εδώ και σχεδόν δυο μήνες συλλέγει πληροφορίες για τον έμπειρο στόπερ των «ερυθρόλευκων». Ο λόγος για τη Λέβερκουζεν, η οποία είχε φροντίσει, μάλιστα, να στείλει και σκάουτερ να τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή στο τελευταίο ματς στο «Καραϊσκάκη» με την Κροατία (2-0).
Η περίπτωση Παπαδόπουλου, βέβαια, δεν είναι και τόσο εύκολη για τις «ασπιρίνες». Και ο λόγος είναι προφανής... Πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το 2015, ενώ και οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι αρκετά υψηλές, αφού ξεπερνούν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να αποκλείσει κίνηση απόκτησης του ποδοσφαιριστή το προσεχές καλοκαίρι, από τη στιγμή που ο Αβραάμ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερ, Ρούντι Φέλερ, ο οποίος είναι άνθρωπος που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή τον φάκελο του άλλοτε αμυντικού του Αρη.
Η Λέβερκουζεν, βέβαια, θα παρακολουθήσει και σ' άλλα παιχνίδια τον Παπαδόπουλο και ειδικά σ' αυτά με τη Ντόρτμουντ στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League. Ανθρωποι της Μπάγερ έχουν διαπιστευθεί, ήδη, για αυτό το παιχνίδι, όπου ο Αβραάμ θα δώσει εξετάσεις ενώπιον των Γερμανών, στις οποίες αν καταφέρει να περάσει, τότε θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες το προσεχές καλοκαίρι να έρθει πρόταση για την απόκτηση του.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: