Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

«Ένιωσα κυνηγημένος!»

Ο ΟΦΗ μπορεί να δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο πρόεδρος των Κρητικών, Νίκος Μαχλάς ωστόσο τονίζει πως ένιωσε κυνηγημένος και στεναχωρημένος για τη στοχοποίηση του συλλόγου του Ηρακλείου.
«Ένιωσα κυνηγημένος!»
Απαλλακτική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον ΟΦΗ, με τον πρόεδρο των Κρητικών, Νίκο Μαχλά να καταθέτει την άποψή του στο gazzetta.gr, τονίζοντας ότι ένιωσε κυνηγημένος και στεναχωρημένος από τις αναίτιες κατηγορίες εις βάρος του συλλόγου του Ηρακλείου.
Αναλυτικά:
- Νίκο καλησπέρα, ο ΟΦΗ δικαιώθηκε. Πώς αισθάνεστε στον σύλλογο; Θεωρείς πλέον ότι μπορείτε να ηρεμήσετε από όλες αυτές τις διαδικασίες;
- Ο ΟΦΗ δικαιώθηκε πανηγυρικά και φάνηκε έτσι πως ήταν μεγάλο λάθος η στοχοποίησή μας. Θέλω να ξέρει ο κόσμος του ΟΦΗ αλλά και γενικά ο φίλαθλος κόσμος πως κανείς από εμάς στην ομάδα δεν είναι τυχαίος. Ο σύλλογος υπηρετείται από ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο, ανθρώπους «καθαρούς» και είναι από τα σωματεία που δεν εμπλέκονται σε καμία παράνομη υπόθεση. Αποκαταστάθηκε πλήρως το όνομα και η ιστορία του συλλόγου μετά από αυτή την απόφαση. Θέλουμε να ηρεμήσουμε από όλα αυτά, να παίξουμε την μπάλα μας. Επαναλαμβάνω πως ο σύλλογος δικαιώθηκε πανηγυρικά.
- Υπάρχει κάποια άλλη δικαστική εκκρεμότητα για τον ΟΦΗ;
- Όχι, καμία εκκρεμότητα δεν υπάρχει. Πλέον, άπαντες είμαστε αφοσιωμένοι στο πρωτάθλημα και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας.
- Ένιωσες ότι κάποιοι κυνηγούν την ομάδα χωρίς ουσιαστικό λόγο;
- Ναι, το ένιωσα. Ένιωσα επίσης στεναχωρημένος γιατί όπως είπα, με την ίδια λογική που κληθήκαμε εμείς στη δικαιοσύνη, έπρεπε να κληθούν όλες οι ομάδες. Δεν υπονοώ κάτι με αυτή τη φράση. Κυνήγησαν όμως ένα σύλλογο, ο οποίος μάλιστα αδικήθηκε και πολλές φορές στο παρελθόν, χάσαμε και την άνοδο όταν αγωνιζόμαστε στη Football League. Για μας ήταν αναμενόμενη πάντως η δικαίωση. Θα το δηλώσω και θα το λέω συνέχεια. Ο ΟΦΗ είναι από τις πιο «καθαρές» ομάδες που βρίσκονται στα πρωταθλήματα της Ελλάδας.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: