Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Καν’ το όπως πέρσι…!!

Καν’ το όπως πέρσι…
Το περσινό του θαύμα θέλει να επαναλάβει ο Ατρόμητος και να βρεθεί και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες ταξιδεύουν στην Τρίπολη προκειμένου να πάρουν την πρόκριση απέναντι στον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο.

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για να πάρουν την πρόκριση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ενώ ο μοναδικός που έμεινε εκτός αποστολής είναι ο Τάσος Καραμάνος. Ο νεαρός άσος, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία κόντρα στον Εργοτέλη, τραυματίστηκε όταν κέρδισε το πέναλτι και έμεινε εκτός αποστολής τελικά.

Αντίθετα σε αυτή επιστρέφει ο Ζουέλα, ο οποίος είναι πλέον έτοιμος. Ο Ιτάνζ θα κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκόνδρας θα βρίσκεται δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά, ενώ οι Τόμας και Φυτανίδης θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Δημούτσος, Ζουέλα και Τάτος. Πίσω από τον Μήτρογλου θα βρίσκονται οι Μπρίτο και Καραγκούνης.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Ζουέλα, Καραγκούνης, Οικονόμου, Μπάλλας, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Δημούτσος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τάτος, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Γκαρσία, Σφακιανάκης, Ιγκλέσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: