Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«Ήμαρτον»

«Ήμαρτον»
Στο αμήν έφτασαν οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης μετά τις αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών προς το πρόσωπο τους. Οι Ακρίτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία βάλλουν εναντίον τους τονίζοντας πως έχουν και οικογένειες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Skoda:

«Μία πολύ μικρή μερίδα των XANTHIFANS μας αποδοκίμασαν και δεν είναι η πρώτη φορά που στοχευμένα, ατομικά και ομαδικά γίνεται αυτό.

Εμείς και στα 8 παιχνίδια που χάσαμε, προσπαθήσαμε, δώσαμε και την ψυχή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Άσχετα αν κάποιοι από εμάς δεν θα είμαστε εδώ το καλοκαίρι που θα έρθει, για την ομάδα έχουμε δώσει και την ψυχή μας και το μυαλό μας και θα συνεχίσουμε να το δίνουμε μέχρι το τελείωμα αυτού του Πρωταθλήματος. Και το κάνουμε όλοι μας αυτό τόσο ευσυνείδητα γιατί υπηρετούμε μια ομάδα που αποπνέει υγεία και μόνο υγεία.

Αυτούς τους λίγους που μας βρίσανε, τους αφήνουμε στην κρίση του καλύτερου φίλαθλου κοινού που υπάρχει στην Ελλάδα, και αυτό είναι της Ξάνθης. Το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι:

«ΗΜΑΡΤΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη της ομάδας αυτής. Θέλουμε να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από κάποιους ελάχιστους, που δεν θα έχουν την χαρά να δούνε την ομάδα στην Β’ Εθνική.

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: