Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Λεμονής: «Δύσκολο, αλλά το πιστεύουμε»

Λεμονής: «Δύσκολο, αλλά το πιστεύουμε»
Για μάχη μέχρι τέλους, ώστε να έρθει εις πέρας η αποστολή να παραμείνει ο Παναιτωλικός στην Σούπερ Λίγκα δεσμεύτηκε ο τεχνικός των Αγρινιωτών, Τάκης Λεμονής, μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Ολυμπιακό που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά τους.

Οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητες παραμονής: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Ο Ολυμπιακός ήρθε και επεδίωξε τη νίκη για να τελειώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύω κάναμε μια καλή προσπάθεια. Δεν είναι και εύκολο πράγμα να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις προϋποθέσεις για να τελειώσουμε καλύτερα κάποιες φάσεις και να πάρουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια παρόλο που είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και αυτό αφορά και τα άλλα αποτελέσματα. Ακόμη όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Οφείλουμε στα τρία επόμενα ματς να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και να προσπαθήσουμε έστω και αυτές τις λίγες ελπίδες που έχουμε να τις κάνουμε πραγματικότητα. Ναι, το πιστεύω ότι μπορούμε. Και εγώ και οι παίκτες μου».

Για τον απολογισμό της σεζόν και την υποδειγματική στάση του κόσμου: «Είναι πάρα πολλά πράγματα. Σας είπα ότι θα βρούμε την ευκαιρία να κάνουμε μια αξιολόγηση όλης της πορείας της ομάδας. Αυτό που θέλω να τονίσω πάντως για τον κόσμο είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να γίνεται κάτι τέτοιο. Παρόλο που είμαστε σε δύσκολη θέση στο τέλος χειροκρότησε την ομάδα. Είναι από της σπάνιες περιπτώσεις γιατί συνήθως στην Ελλάδα ζούμε άλλες καταστάσεις. Οφείλουμε πραγματικά να τους ευχαριστήσουμε. Δεν είναι σχήμα λόγου, πραγματικά το νοιώθουμε και το λέμε».

Για την αψιμαχία Ρότσα-Άντι: «Είναι κάποια πράγματα για τα οποία ο σύλλογος είναι πάνω απ' όλους. Δεν μπορεί κανένας να παίζει με την ιστορία ενός σωματείου και με την αξιοπρέπεια του. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Κάπως έτσι πρέπει να χτίζονται οι ομάδες. Είναι κάτι που σίγουρα έχουμε δει και στην Πρέμιερ Λιγκ και στο Καμπιονάτο αλλά εμένα δεν με καλύπτει αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: