Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«Έπιασαν τόπο» τα λεφτά του Κάρολ!!

«Έπιασαν τόπο» τα λεφτά του Κάρολ
Τα 35 εκατ. λίρες που μπήκαν στα ταμεία της Νιούκαστλ από την παραχώρηση του Άντι Κάρολ στη Λίβερπουλ απέδωσαν καρπούς. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου επένδυσε με σύνεση και το england365.gr σας παρουσιάζει τις αλλαγές που έφεραν στις «καρακάξες» τα …πετροδόλαρα του Τζον Χένρι.

Τον Ιανουάριο του 2011, η Λίβερπουλ παραχωρούσε τον Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι.

Τα 55 εκατ. λίρες από την μία τσέπη μπήκαν και …από την άλλη βγήκαν, αφού οι «κόκκινοι» απέκτησαν τους Λουίς Σουάρες και Άντι Κάρολ.

Και εάν ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει …βγάλει τα χρήματά του, ο Άγγλος φορ εξακολουθεί να προβληματίζει. Κερδισμένη η Νιούκαστλ, η οποία επένδυσε συνετά, ανανέωσε συμβόλαια, προχώρησε σε μεταγραφές και με σκληρή δουλειά έχει αφήσει τη Λίβερπουλ 11 βαθμούς πίσω και ισοβαθμεί με την Τσέλσι. Δείτε πως:
 
Ανανεώσεις
Τους παίκτες-βαρόμετρο τους κρατάς. Με κάθε τρόπο. Το Φεβρουάριου του 2011, ο Σικ Τιοτέ ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2017, με τη Νιούκαστλ να τον κρατά για ακόμη 6 χρόνια, την ώρα που οι …σειρήνες από Λονδίνο και Τότεναμ μεριά άρχισαν να ηχούν. Σειρά πήρε ο άγνωστος στο κοινό, αλλά εξαιρετικό «μηχανάκι», Ράιαν Τέιλορ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε 2ετή συμφωνία. Ο αρχηγός της ομάδας, Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, νέο 4ετές, ο «φύλακας» Τιμ Κρουλ 5ετές και οι υπόλοιπες ανανεώσεις θα ολοκληρωθούν το Πάσχα.
 
«Ανεβάζουμε ταχύτητα»
Ο 50χρονος Πάρντιου δεν είχε κάνει το μεγάλο όνομα στις Ρέντινγκ, Γουέστ Χαμ, Τσάρλτον και Σαουθάμπτον που προπόνησε, ωστόσο η δουλειά του στη Νιούκαστλ έχει εκτινάξει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο Άγγλος τεχνικός αποφάσισε να προσθέσει στο ρόστερ ταχύτητα, με την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ομπερτάν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποδεικνύεται σωτήρια, ειδικά στον πρώτο γύρο, αφού ο Χατέμ Μπεν Αρφά ήταν τραυματίας. Ο Ομπερτάν κάλυψε τη δεξιά πλευρά και προσέφερε λύσεις, ενώ με την επιστροφή του πρώην άσου της Μαρσέιγ βλέπει το χρόνο συμμετοχής του να περιορίζεται.
 
Χατέμ, εσύ σούπερ σταρ
Το είχε δηλώσει. «Εάν δεν πάω στη Νιούκαστλ δεν ξαναπαίζω με τη Μαρσέιγ». Ο Χατέμ Μπεν Αρφά ήταν αποφασισμένος να «πιάσει» στην Πρέμιερ. Τι και εάν έμεινε ένα χρόνο –σχεδόν- εκτός γηπέδων, εξαιτίας του τραυματισμού του; Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει και οι πρώτες του εμφανίσεις δείχνουν ότι το …πάρτι θα κρατήσει αρκετά!
 
Το «κλειδί» για όλες τις …πόρτες
Κρατήστε το όνομά του, εάν δεν το έχετε, ήδη, κάνει. Ο Γιοάν Καμπάιγ αποτελεί υποψήφιο για τη μεταγραφή της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον 26χρονο Γάλλο, όχι μόνο να έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα, αλλά αποτελεί απαραίτητο «γρανάζι» στη …μηχανή της ομάδας. Τα 4,8 εκατ. λίρες αποδεικνύονται …ψίχουλα μπροστά σε αυτά που κοστίζει, πλέον, ο πρωταθλητής Γαλλίας με τη Λιλ και, ήδη, Άρσεναλ και Λίβερπουλ τον γλυκοκοιτάζουν.
 
Το βαρύ πυροβολικό
Ο Ντεμπά Μπα έκανε την αρχή και ο Παπίς Σισέ δείχνει να ακολουθεί. Οι δύο Σενεγαλέζοι κάνουν ..,όργια στην επίθεση της ομάδας, με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ να μην μπορούν να πιστέψουν ότι άφησαν τον πρώτο να αποχωρήσει και αυτούς της Φράιμπουργκ να μετανιώνουν που δεν ζήτησαν περισσότερα από 9 εκατ. λίρες για το δεύτερο.
 
Ιταλική φινέτσα
Η Ίντερ αποδείχθηκε …σχολείο για τον Νταβίντε Σαντόν, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στη Νιούκαστλ και το 5ετές συμβόλαιο σύντομα θα ανανεωθεί, αφού οι εμφανίσεις του είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Ο 21χρονος Ιταλός καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά και μετρά 16 εμφανίσεις, μέχρι στιγμής.
πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: