Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Κόντε: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Κόντε: «Περήφανος για τους παίκτες μου»
Ικανοποιημένος από την απόδοση της Γιουβέντους, δήλωσε ο Αντόνιο Κόντε, ύστερα από τη νίκη των «μπιανκονέρι» κόντρα στην Νάπολι (3-0). Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, ενώ επισήμανε πως μόνο από τη Μίλαν εξαρτάται αν θα χάσει το πρωτάθλημα.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες κερδίσαμε την Ίντερ και την Νάπολι, δύο ομάδες που ήταν μπροστά μας πριν την έναρξη της σεζόν όσον αφορά στην ποιότητα και την οργάνωση.

Η νίκη κόντρα στη Νάπολι πρέπει να μας κάνει περήφανους επειδή είναι μία σπουδαία ομάδα, η οποία αγωνίστηκε πολύ καλά στο Champions League. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για τη νίκη που πήραν.

Θα προσπαθήσουμε να επωφεληθούμε από τα "στραβοπατήματα" της Μίλαν, τον τίτλο μόνο αυτοί μπορούν να τον χάσουν. Η Μίλαν είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που κέρδισε τον τίτλο πέρυσι και που είναι πρώτη παρά τις πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών. Ακόμη, είναι εντός του Champions League, φέρνοντας ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο
», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Μίλαν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: