Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Παράταση στην αγωνία!!

Ούτε τη Δευτέρα κατάφερε να εξασφαλίσει η ΑΕΚ το έγγραφο απελευθέρωσης του λογαριασμού της από την Εφορία. Κρίσιμη η Τρίτη, καθώς το δάνειο του 1,5 εκ. ευρώ παραμένει μπλοκαρισμένο.
Παράταση στην αγωνία
Στην ΑΕΚ επικρατεί σιγουριά ότι θα προλάβει ως την Τετάρτη να έχει έτοιμο τον φάκελο πληρωμών μέσω του οποίου θα πείσει την UEFA να άρει τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο.
Ωστόσο η αυριανή ημέρα (03/04) είναι η πλέον κρίσιμη καθώς ο Ανδρέας Δημητρέλλος δεν κατάφερε σήμερα (02/04) να εξασφαλίσει το απαιτούμενο έγγραφο από την Εφορία ώστε να απελευθερωθεί ο κατά 50% δεσμευμένος τραπεζικός λογαριασμός της Ένωσης.
Εκ της ΠΑΕ ΑΕΚ προκύπτει η διαβεβαίωση ότι ο πρόεδρος της ομάδας θα έχει το σχετικό έγγραφο στα χέρια του αύριο το πρωί ώστε να προχωρήσει η διαδικασία εκταμίευσης του δανείου που περιμένει την Ένωση στην Κύπρο.
Μόλις συμβεί αυτό θα γίνουν οι απαιτούμενες πληρωμές και η ΑΕΚ θα καταθέσει τα παραστατικά στην ΕΠΟ και στην UEFA προκειμένου να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αδειοδότηση και να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: