Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Έτσι θα είναι η σεζόν στο ΝΒΑ!!

Στις 25 Δεκεμβρίου η έναρξη του ΝΒΑ εφόσον λήξει το lockout.
Έτσι θα είναι η σεζόν στο ΝΒΑ
Λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, εφόσον τελικά λήξει το lockout και η σεζόν αρχίσει στις 25 Δεκεμβρίου, έδωσε η λίγκα μέσω της σελίδας της στο Twitter.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει γίνει, κάθε ομάδα θα δώσει 66 παιχνίδια, 48 με ομάδες της περιφέρειάς της (δηλαδή οι ομάδες της Δύσης με τους… δυτικούς και της Ανατολής με τους… ανατολικούς) και 18 με ομάδες της άλλης περιφέρειας. Οι ομάδες δεν θα επιβαρυνθούν πολύ από την καθυστέρηση της έναρξης της σεζόν, καθώς ο μέσος όρος αγώνων τους ανά εβδομάδα θα αυξηθεί από 3,5 σε 3,9, κάτι που μεταφράζεται σε δύο επιπλέον αγώνες ανά μήνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης καμία ομάδα δεν θα δώσει τρία συνεχή ματς μέσα σε τρεις μέρες περισσότερες από τρεις φορές μέσα στην κανονική περίοδο.
Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 26 Απριλίου, δηλαδή περίπου δέκα μέρες μετά τη συνηθισμένη ημερομηνία λήξης της, ενώ τα play offs θα αρχίσουν δύο μέρες μετά (28/4/2012). Η τελευταία πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή των τελικών του ΝΒΑ έχει οριστεί για τις 26 Ιουνίου, ήτοι δύο εβδομάδες αργότερα απ’ ότι τελείωσε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της περασμένης περιόδου.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: