Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Σε δύο ταμπλό ο ΟΦΗ!!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ άρχισε ήδη τις κινήσεις της για το θέμα που έχει προκύψει με τον Σουλεάπ, καθώς αφενός προσέφυγε στο CAS, αφετέρου, κατέθεσε στην FIFA την αίτηση ανάκλησης της απόφασης για την αφαίρεση βαθμών της ομάδας.
Σε δύο ταμπλό ο ΟΦΗ
Η κρητική ΠΑΕ προσέφυγε στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο ώστε να αποδείξει μέσω αυτών των διαδικασιών ότι ο Μάριους Σουλεάπ έχει εξοφληθεί πλήρως – εν αντιθέσει με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος στην ΦΙΦΑ.
Οι διαδικασίες αυτές ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι με την κατάθεση του συγκεκριμένου παραβόλου ενώ ήδη από χθες το πρωί, ο Έλληνας δικηγόρος που χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις είχε στην κατοχή του τα απαραίτητα έγγραφα.
Κατατέθηκε η αίτηση ανάκλησης στην FIFA
Παράλληλα, ο ΟΦΗ κατέθεσε στην FIFA την αίτηση ανάκλησης της απόφασης για την αφαίρεση βαθμών της ομάδας με τη νομική υπηρεσία της ομάδας να κινείται σε αυτά τα δύο μέτωπα προσπαθώντας να πετύχει την δικαίωση του.
Σε περίπτωση που η ΦΙΦΑ απαντήσει στην ομάδα και κάνει γνωστό ότι αποδέχεται τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στην διάθεση της τότε τα πράγματα διευκολύνονται ακόμα περισσότερο.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα προχωρήσει κανονικά η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Λωζάνης όπου θα προσπαθήσει να πετύχει την δικαίωση του κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: