Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

"Ήταν όνειρό μου!"

Για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα έκανε λόγο Αντελίνο Βιεϊρίνια, σχετικά με την κλήση του στην εθνική Πορτογαλίας.
"Ήταν όνειρό μου!"
Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "A' Bola" και τόνισε αρχικά: "Η κλήση μου είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου για κάθε ποδοσφαιριστή. Ηταν πολύ σημαντικό για μένα. Μπορώ να πω ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να εκπροσωπήσει την πατρίδα του".
Επίσης, ρωτήθηκε για την κρούση που δέχθηκε από τους παράγοντες της ΕΠΟ για να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας.  Ο Βιεϊρίνια δεν απάντησε σε ευθύ λόγο, αλλά το δημοσίευμα αναφέρει ότι ήταν πάντα η πρώτη του επιλογή.
Στη συνέχεια, επανέλαβε πως δεν περίμενε να βρεθεί στις επιλογές του Πάουλο Μπέντο: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Ερχομαι με την πρόθεση να βοηθήσω, το οποίο για μένα είναι το πιο σημαντικό. Ηξερα ότι ήμουν στην προεπιλογή του προπονητή για τους δύο αγώνες με τη Βοσνία, αλλά δεν περίμενα να κληθώ. Πλέον, ο στόχος μου είναι να δείξω την αξία μου στον προπονητή".
Στο τέλος, τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την Πορτογαλία να προκριθεί στα τελικά του Euro 2012: "Η Πορτογαλία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης και είναι κρίμα που θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω των μπαράζ. Μας περιμένουν δύο δύσκολα ματς, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: