Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Αγαπούλα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...!!

"Περίμενε να απομυθοποιηθεί το θέμα και να εμφανιστεί", δήλωσε ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης του μάζευε στοιχεία για να αποδείξει την αθωότητά του! "Καλύτερα ένας ελεύθερος, παρά χίλιοι ένοχοι στη φυλακή".
Αγαπούλα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
«Πληροφορήθηκα από την οικογένειά του ότι συνελήφθη. Ήταν κάτι αναμενόμενο. Περίμενε να καταλαγιάσει το θέμα, να προκύψουν όλα τα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ακράδαντα την αθωότητά του και να επιστρέψει. Περίμενε να απομυθοποιηθεί το θέμα και να εμφανιστεί», είπε αρχικά στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" και πρόσθεσε:
«Ενδεχομένως κάποιοι γνώριζαν πού είναι και πιθανώς για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης λόγω των ημερών να επέλεξαν να τον συλλάβουν τώρα, ώστε να μην ασχολείται ο κόσμος με άλλα σημαντικότερα θέματα. Αυτή είναι μια σκέψη δική μου. Καλύτερα ένας αθώος ελεύθερος παρά χίλιοι ένοχοι στη φυλακή. Ίσως αυτό να είχε στο μυαλό του».
Όσο για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, επεσήμανε: «Θα εκδοθεί στη χώρα μας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Δεν θα αλλάξει υπερασπιστική γραμμή. Από την πρώτη στιγμή είναι κάθετος και ευθύς σε ό,τι λέει. Μιλάει για την αθωότητά του, που αποδεικνύει η ίδια η δικογραφία. Όταν είσαι έξω, μπορείς να δώσεις οδηγίες πολύ πιο εύκολα από ό,τι όταν είσαι προσωρινά κρατούμενος και είσαι αθώος».
Αναφορικά με τα χρήματα που εντοπίστηκαν στο λογαριασμό του Μάκη Ψωμιάδη και φέρονται να προέρχονται από την περίοδο που ήταν στην ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνισε: "Είναι μία κατηγορία που εκκρεμεί. Μία υπόθεση προς εκδίκαση, καθώς έχει περάσει από τον ανακριτή κι έχει αφεθεί ελεύθερος. Η υπόθεση απασχολεί τη δικαιοσύνη και δεν έχει εκδικαστεί ακόμη. Δεν τίθεται θέμα παραγραφής γιατί είναι κακούργημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: