Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

«Κανένα πρόβλημα αν είμαστε η ΑΕΚ που πρέπει»


«Κανένα πρόβλημα αν είμαστε η ΑΕΚ που πρέπει»

Σεβασμό, όχι φόβο. Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε το στίγμα του για το ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη, ξεκαθαρίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν να ανησυχούν για κάτι, αν παίξουν βάσει των δυνατοτήτων τους.

Σέβεται την Ξάνθη, αλλά δεν φοβάται... Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για το προσεχές ματς της ΑΕΚ με τους ακρίτες, όπου φυσικά δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πλην του τριπόντου, που θα διατηρήσει την ομάδα του στην δεύτερη θέση.

Οι δηλώσεις του στη NOVA

«Έχω ξαναπεί ότι σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο και αν είμαστε η ΑΕΚ που πρέπει δεν θα αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα. Σε σχέση με το ματς του α’ γύρου έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην Ξάνθη. Εμείς πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να έχουμε τις ευκαιρίες μας και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, έχουμε όρεξη, δουλεύουμε πολύ σκληρά και νομίζω ότι αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό στο κύπελλο: «Το ματς κυπέλλου ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί παίζαμε εκτός έδρας και θέλαμε να πάρουμε το αβαντάζ για να είναι πιο εύκολο το έργο στην έδρα μας. Τα πήγαμε πολύ καλά, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και πλέον είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: