Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Η Τσέλσι χτυπάει την πόρτα της Μπαρτσελόνα!! (video)


Η Τσέλσι χτυπάει την πόρτα της Μπαρτσελόνα (video)

Ποιος Μέσι; Η Τσέλσι έχει βάλει στο στόχαστρο 12χρονο ταλέντο των Καταλανών για το οποίο προσφέρει γη και ύδωρ.

Η λίστα για τις μεταγραφές των μεγάλων ομάδων δεν περιλαμβάνει μόνο ονόματα όπως του Ρονάλντο, του Νεϊμάρ και του Μέσι αλλά και του Τσάβι Σιμόνς.

Εδώ και αρκετό καιρό, η ομάδα του Αμπράμοβιτς έχει αρχίσει επαφές με τον πατέρα του 12χρονου μπαλαδόρου. Ο πιτσιρικάς διέπρεψε στο τελευταίο τουρνουά στο Μαϊάμι στο οποίο συμμετείχε η Μπαρτσελόνα μαζί και με άλλες ισπανικές ομάδες. Το συγκεκριμένο τουρνουά φημίζεται για την παρουσίαση των πιο πολλά υποσχόμενων ποδοσφαιρικών ταλέντων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Άντρες Ινιέστα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα Σίμονς, Ρεζίγιο, πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή στις ακαδημίες του Άγιαξ, η πρώτη κίνηση από την πλευρά της Τσέλσι έγινε το 2014: «Οι ατζέντηδες είναι παντού. Ακόμα κι όταν ο γιος μου ήταν πιο μικρός, είχαμε προσφορές για συμβόλαια, λεφτά και συμφωνίες με εταιρίες ρούχων που δεν φαντάζεσαι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο τώρα και πρέπει να είναι δύσκολο για τους γονείς. Όλα γίνονται πολύ γρήγορα και αν κυνηγάς τα λεφτά, οι σύλλογοι τα προσφέρουν εν αφθονία. Τότε είναι λογικό να πεις το ναι. Εμείς πάντως προσπαθούμε ευγενικά να τους κρατάμε σε μια απόσταση».

Παρά το δέλεαρ των προσφορών όμως, η οικογένεια Σιμόνς προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να προστατεύσει τον μικρό Τσάβι: «Δεν έχουμε ανάγκη από κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή. Ο Τσάβι είναι ήδη σε μια μεγάλη ομάδα, πράγμα που αποτελεί από μόνο του μία μεγάλη πίεση, την οποία όμως φαίνεται να διαχειρίζεται μια χαρά. Ακόμα κι όταν έρχεται σπίτι με το βραβείο του MVP στα χέρια, δεν ασχολείται με αυτό. Το αφήνει και παίζει με τα παιχνίδια του».

Ο μπαμπάς του 12χρονου μπαλαδόρου τόνισε πως τα χρήματα δεν είναι ο πρωταρχικός του στόχος: «Έχουμε μιλήσει με την Τσέλσι και γνωρίζουμε πως τα χρήματα θα είναι καλά. Το πιο σημαντικό όμως είναι η σωστή ανάπτυξή του και αυτό προσπαθούμε».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: