Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

«Μαζί θα πάμε τον Αστέρα ψηλά»


«Μαζί θα πάμε τον Αστέρα ψηλά»

Στα όνειρα που κάνει για τον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ, Γιάννης Καϋμενάκης. «Κάνουν πράξη τα λόγια τους εδώ και 12 χρόνια», τόνισε ο Γ. Μποροβήλος. Το μήνυμα Βεργέτη.

Οι Γιάννης Καϋμενάκης, Γιώργος Μποροβήλος και Στάικος Βεργέτης έστειλαν το μήνυμα τους για τη συνέχεια στον Αστέρας Τρίπολης, στο περιθώριο της κοπής της πίτας της ομάδας.

Ο εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου αναφέρθηκε στα όνειρα που κάνει για τους Αρκάδες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τους μεγαλομετόχους. Από την πλευρά του ο τεχνικός των «γαλαζοκίτρινων» ζήτησε ομόνοια ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

Γιάννης Καϋμενάκης: "Από τη δική μας την πλευρά ως διοίκηση, έχουμε όνειρα να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλουμε τη βοήθειά σας και την προσπάθειά σας. Εμείς την ομάδα θα την πάμε πιο ψηλά. Φροντίστε να είστε μαζί παιδιά. Καλή χρονιά, υγεία, χαρά σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ο,τι χρειαστεί εμείς θα το κάνουμε. Πλέον μένει για εσάς".

Γιώργος Μποροβήλος: "Αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, όπως όλοι γνωρίζουμε στην οικογένειά μας και όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει, χάρη σε αυτούς τους δύο ανρθώπους, τον κ. Καϋμενάκη και τον κ. Μπάκο, οι οποίοι υλοποιούν το πρόγραμμά τους και κάνουν τα λόγια τους πράξη εδώ και δώδεκα χρόνια".

Στάικος Βεργέτης: "Αστέρας σημαίνει οικογένεια. Αυτή η οικογένεια με αγκάλιασε κι εμένα πριν δέκα χρόνια που άρχισα να ασχολούμαι, σε αυτή την οικογένεια ανοίγω κι εγώ τα χέρια να δεχτώ τον καθένα είτε ποδοσφαιριστή είτε υπάλληλο της ΠΑΕ σε αυτό το υπεύθυνο πόστο που έχω. Ζητάω την αγάπη και την προσπάθεια του καθενός από το πόστο που έχει για να πάμε τον Αστέρα μας ψηλά. Εκεί που τον θέλουν και οι ιδιοκτήτες του. Την αγάπη που εισέπραξα, την ίδια δίνω, την ίδια ζητώ για να πάμε τον Αστέρα μας ψηλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: