Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ζιντάν: «Δεν χρειάζομαι καμία μεταγραφή»


Ζιντάν: «Δεν χρειάζομαι καμία μεταγραφή»

Καμία ενίσχυση δεν κρίνει αναγκαία για τη Ρεάλ ο Ζινεντίν Ζιντάν, που παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το υπάρχον ρόστερ και απλώς ζήτησε… δουλειά.

Η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος δυναμικού είναι το βασικό μέλημα του Ζινεντίν Ζιντάν, που κρίνει πως δεν χρειάζεται μεταγραφές στη Ρεάλ.

«Δεν χρειάζομαι καμία μεταγραφή. Έχω ένα πολύ αξιόλογο και μεγάλο σε αριθμό ρόστερ και είμαι ικανοποιημένος με αυτούς που διαθέτω. Έχουμε πάρα πολύ ποιότητα σαν ομάδα. Επίσης, δεν θεωρώ πολύ πιθανό να φύγει κάποιος παίκτης τον Ιανουάριο. Δεν θέλω να αποχωρήσει κανένας παίκτης, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο νέος προπονητής της «βασίλισσας».

«Το προσεχές διάστημα έχουμε μόνο ένα παιχνίδι ανά εβδομάδα και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που έχουμε για προπονήσεις. Θα δουλέψουμε πάνω στη δική μου φιλοσοφία. Όταν δεν έχουμε την μπάλα, όλοι πρέπει να μαρκάρουν. Και ο πιο καλός τρόπος για να αποφύγεις να μαρκάρεις, είναι να έχεις την μπάλα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έχοντας πάντα στο μυαλό μας να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τους φιλάθλους μας», πρόσθεσε.

Για το ντεμπούτο του κόντρα στη Λα Κορούνια ανέφερε: «Ανυπομονώ για τον αγώνα. Η Λα Κορούνια είναι καλή ομάδα, με επικίνδυνους παίκτες στις αντεπιθέσεις. Όμως το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς στον αγώνα. Βλέπω τους παίκτες μου σε καλή κατάσταση και είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δουλεύουμε. Δεν με εκπλήσσει αυτό, η ομάδα μου είναι συγκεντρωμένη και θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα».

Τέλος, όσον αφορά στα πλάνα του για την ενδεκάδα, δεν αποκάλυψε πολλά: «Θα αρχίσουν Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μπέιλ. Για τους υπόλοιπους θα δούμε. Αυτό που έχει σημασία πάνω από όλους είναι η ομάδα. Δεν μετρά αν κάποιος παίζει περισσότερο ή λιγότερο. Είμαστε 25 άτομα στην ομάδα, αλλά παίζουμε για ένα σκοπό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: