Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Στηρίζει Τούντορ μεν, αλλά…!!


Στηρίζει Τούντορ μεν, αλλά…

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει θέμα Τούντορ στον ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πως τα πάντα θα κριθούν σε ό,τι αφορά το μέλλον του στον «Δικέφαλο του Βορρά», από τα τρία προσεχή ματς στην Τούμπα.

Εν αναμονή του Σαββίδη και εξελίξεων (;) βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Παρά τη νέα ήττα, αυτήν τη φορά από την Καλλονή στο Κύπελλο με 2-1 που τα άφησε ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς, φαίνεται πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην ομάδα. Αυτό υποστήριξε λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση στη Μυτιλήνη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, αυτό «βγαίνει» και από τον σύλλογο.

Ωστόσο, αν και ο Ιβάν Σαββίδης δεν θεωρεί ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι ο προπονητής, σίγουρα ο Κροάτης έχει χάσει πόντους το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ μέχρι πρόσφατα έδειχνε ακλόνητος. Θεωρεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ότι μια αλλαγή προπονητή δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα και πως δεν θα αλλάξει άμεσα (και εντελώς) η εικόνα του ΠΑΟΚ.

Πάντως, πίεση υπάρχει για τον Τούντορ και σύμφωνα με τη «Live Sport» πολλά θα κριθούν από τα τρία προσεχή ματς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει κατά σειρά ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή (Κύπελλο) και Βέροια. Από αυτές τις αναμετρήσεις είτε θα πάρει τα πάνω του ο Τούντορ και θα εδραιωθεί στον ΠΑΟΚ ή θα βρεθεί πιο κοντά στην έξοδο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: