Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Λουκίνας: «Ήρθε η ώρα να το χαρούμε» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Λουκίνας και αναφέρθηκε στην επιτυχία της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Απολαμβάνουμε όλες τις στιγμές, τις περιμέναμε όλη τη χρονιά και επιτέλους ήρθε η ώρα να το χαρούμε».

Για το ποιο από τα πολλά γκολ που σημείωσε ξεχωρίζει: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο γκολ. Όλα ήταν σημαντικά και το σημαντικό ότι έδωσαν στην ομάδα πολύτιμους βαθμούς».

Για την δεινότητά του στο σκοράρισμα: «Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι θέμα τύχης.  Το θέμα είναι να βρίσκεσαι στις φάσεις και να έχεις την ικανότητα να μυρίζεσαι το γκολ. Από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα, ειδικά όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες όπως στον Ηρακλή».

Για το αν πίστευε πως θα έπαιρνε τόσες ευκαιρίες έχοντας μπροστά του τον Περόνε: «Ήξερα ότι έχω να συναγωνιστώ ένα τεράστιο όνομα, έναν παίκτη που έχει δείξει την αξία του. Ήταν λίγο δύσκολα να πάρω τις ευκαιρίες μου. Παρ’ όλα αυτά δεν σταμάτησα να δουλεύω και αυτό πιστεύω ότι είναι το σημαντικό, και περίμενα την ευκαιρία μου. Την άρπαξα από τα μαλλιά και υπήρξε και συνέχεια».

Για το αν νιώθει εκτελεστής: «Κατ’ αρχάς ότι υπάρχει ψυχολογία ισχύει για όλους. Όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο είναι δεδομένο ότι όλοι παίκτες έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Ένας επιθετικός δεν μπορεί να μπει σε καλούπι και να πει θα βάλει πέντε, έξι ή δέκα γκολ. Στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαι μέσα στην φάση για να βάλω γκολ. Οπότε και στα άλλα δύο παιχνίδια, εφόσον παίξω θα υπάρξει η ίδια θέληση για να σκοράρω».

Για το πού αφιερώνει τα γκολ: «Τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, την μητέρα μου, τον πατέρα μου που έφυγε από τη ζωή και τους ανθρώπους που με στηρίζουν. Πρώτα από όλα εκεί».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Λουκίνας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: