Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ούτε να τον βλέπουν με τη φανέλα της «Μπάρτσα»

Δεκτό έγινε το αίτημα της Μπαρτσελόνα να μην αγωνιστεί ο Λουίς Φίγκο με τη φανέλα της στο φιλικό που θα διοργανώσει η UEFA, μία ημέρα πριν από τον τελικό του Champions League.

Ούτε να τον βλέπουν με τη φανέλα της «Μπάρτσα»

Συγκεκριμένα, η UEFA ανακοίνωσε πως θα δημιουργηθούν δύο ομάδες: η μία θα απαρτίζεται από παλιές δόξες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η άλλη από αστέρες που τίμησαν τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους (των ομάδων του τελικού).

Στην δεύτερη επρόκειτο να παίξει και ο Πορτογάλος, όμως οι Καταλανοί κατέθεσαν αίτημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, τονίζοντας πως «δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες του συλλόγου».





Υπενθυμίζεται πως ο Φίγκο έπαιζε στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2000, όταν άφησε την ομάδα για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό φαίνεται πως δεν το έχουν ξεχάσει ακόμα οι «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά οι δύο ομάδες που θα παίξουν στο φιλικό

All Stars (Γκούλιτ & Σμάιχελ): Λέμαν, Καφού, Τζορκαέφ, Πιρές, Μιγιάτοβιτς, Έλμπερ, Ζέεντορφ, Ραΐ, Καρεμπέ, ΜακΜάναμαν, Φαν Χόιντονκ και Ματεράτσι

Juve & Barca Legends (Ζίκο): Φαν ντερ Σαρ, Φεράρα, Ζιουλί, Ντελ Πιέρο, Φαν Μπρόνκχορστ, Εντμίλσον, Καναβάρο, Τρεζεγκέ, Φαν Μπόμελ, Τζαμπρότα, Ντέκο, Αμπιντάλ και Βιέρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: