Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Μυροφορίδης: «Θα μιλήσω πρώτα με τον πρόεδρο» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Μυροφορίδης. Ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή αναφέρθηκε τόσο στην άνοδο του Ηρακλή, όσο και στα σενάρια που τον φέρνουν να σκέφτεται την αποχώρησή του από τον Γηραιό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χθες βγήκε η πίεση και ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς. Μπορεί να μην έχει περάσει προς τα έξω η πίεση, αλλά να είστε σίγουροι πως ήμασταν πολύ πιεσμένοι. Αυτές οι ημέρες για την ομάδα και για τα παιδιά, είναι μέρες χαράς και περηφάνειας. Ό,τι επιτεύχθηκε επιτεύχθηκε με πολύ κόπο».

Για το πού αφιερώνει την επιτυχία: «Σημαντικό ρόλο σε έναν άνθρωπο παίζει η οικογένειά του, οι δικοί του άνθρωποι. Επομένως, την αφιερώνω στην οικογένειά μου, τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου και τους γονείς μου. Επίσης, την αφιερώνω στον πρώην πρόεδρο. Κράτησε τον Ηρακλή σε μια δύσκολη καμπή του. Είναι ένας καλός άνθρωπος πάνω από όλα. Από εκεί και πέρα όποιον αναφέρεις ξεχωριστά πως ευχαριστείς, θα αδικήσεις κάποιον. Ευχαριστώ επίσης και τον κόσμο, που δεν άγχωσε ποτέ την ομάδα. Ήταν πάντα εκεί για να την χειροκροτήσει».

Για το αν προτίθεται να αποχωρήσει από τον Ηρακλή: «Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον πρόεδρο. Έχω μάθει στην ζωή μου να υπάρχω όπου με εμπιστεύονται».

Για το αν νιώθει πως δεν τον εμπιστεύονται στον Ηρακλή: «Θα το αντιληφθώ όταν μιλήσω με τον πρόεδρο. Ό,τι και να πούμε τώρα θα είναι λόγια του αέρα. Σε όποια ομάδα κι αν είμαι, θέλω να είμαι καθαρός με την συνείδησή μου. Όπου έχω πετύχει κάτι, το πέτυχα γιατί πήγαινα με την καρδιά μου».

Για το αν θέλει να παραμείνει: «Πρέπει να είναι κάποιος άνθρωπος τρελός για να θέλει να αφήσει αυτό που δημιούργησε με τους συνεργάτες του».

Για το στοιχείο που θα κρίνει την παραμονή του: «Είναι θέμα καθαρά εμπιστοσύνης. Οικονομικό κομμάτι δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ για μένα. Σίγουρα και το οικονομικό είναι ένα σημαντικό κομμάτι, αλλά δεν είναι το πρώτο για μένα».

Για το πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα: «Περιμένω να με καλέσει ο πρόεδρος από εβδομάδα».

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: