Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

«Τελειώνει» του ΜακΛάρεν στη Νιούκαστλ!!

Θέμα χρόνου θεωρείται η πρόσληψη του Στιβ ΜακΛάρεν στον πάγκο της Νιούκαστλ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Δημοσίευμα της «Evening Chronicle» αποκαλύπτει πως η συμφωνία θα σφραγιστεί άμεσα, μόλις ο έμπειρος τεχνικός επιστρέψει από τις διακοπές του.
«Εφόσον δεν προκύψει κάτι την τελευταία στιγμή θα είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί των προσπαθειών της Νιούκαστλ τη σεζόν 2015/16. Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η συμφωνία της Νιούκαστλ με τον ΜακΛάρεν θα σφραγιστεί εντός της επόμενης εβδομάδας και θα κλείσει το θέμα του προπονητή», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Η νέα εποχή στις «καρακάξες», λοιπόν, ξημερώνει, με τον 54χρονο κόουτς να είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για το τιμόνι της ομάδας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «deal», θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει και την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα βγάλουν τον σύλλογο από την αγωνιστική του... μιζέρια.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: