Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Μετά την Τρίτη οι εξελίξεις...!!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει το "παρών" στον τελικό του Champions League κάτι που σημαίνει ότι οι εξελίξεις σε -μεταγραφικά και μη- θέματα στον Ολυμπιακό μεταφέρονται μετά την Τρίτη.

Μετά την Τρίτη οι εξελίξεις...

Ο λόγος για αυτό είναι η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων βρίσκεται στη Ρουμανία για επαγγελματικούς λόγους. Μετά θα αναχωρήσει με προορισμό το Βερολίνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα ταξιδέψουν και οι άμεσοι συνεργάτες του, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει στασιμότητα στις επόμενες ημέρες, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη.

Ποια είναι τα ζητήματα που θα πρέπει να περιμένουμε "αλλαγές" μετά την Τρίτη; Στα μεταγραφικά αλλά και -φυσικά- στο θέμα του προπονητή.

Από τον Ολυμπιακό δεν διαψεύδουν ότι υπάρχει "θέμα" με τον Βίτορ Περέιρα. Ωστόσο, επισημαίνουν ότι η ονοματολογία που έχει -ήδη- ξεκινήσει για το πόστο του προπονητή -σε καμία περίπτωση- δεν είναι κάτι που θέλουν στο... λιμάνι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν αρχίσει οι σκέψεις για την αλλαγή στην άκρη του πάγκου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: