Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη ατάκα Ρανιέρι: «Μας λένε φαβορί οι μπουκ; Αυτοί έλεγαν ότι θα απολυθώ πρώτος»! (video)


Μεγάλη ατάκα Ρανιέρι: «Μας λένε φαβορί οι μπουκ; Αυτοί έλεγαν ότι θα απολυθώ πρώτος»! (video)

Πρώτος είναι, ό,τι θέλει λέει! Με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και όρεξη για αστειάκια, ο Κλαούντιο Ρανιέρι σχολίασε με μεγάλη ατάκα το ότι η Λέστερ δίνεται πλέον φαβορί από τους μπουκ για τον τίτλο.

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά το διπλό της Λέστερ επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Φανερά ευδιάθετος από την τεράστια νίκη της ομάδας του, ο Ιταλός τεχνικός εκμεταλλεύτηκε σχετική ερώτηση που του έγινε και πέταξε μεγάλη ατάκα.

Όταν λοιπόν του επισημάνθηκε ότι οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν πλέον τη Λέστερ ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ο πρώην προπονητής της Εθνικής μας ομάδας απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν πιστεύω τους μπουκ. Στο ξεκίνημα της σεζόν οι μπουκ έλεγαν ότι θα είμαι ο πρώτος που θα απολυθεί. Ελπίζω αυτή τη φορά να αποδειχθούν σωστοί».

Μιλώντας πάντως σοβαρά για το ενδεχόμενο να κάνει η ομάδα του το θαύμα, ο Ρανιέρι έδειξε προσγειωμένος και είπε:

«Αυτή τη σεζόν το πρωτάθλημα είναι τρελό, δεν ξέρω γιατί. Δεν σκέφτομαι το αν θα κατακτήσουμε τον τίτλο, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Το μυαλό μου φτάνει μέχρι τις επτά επόμενες μέρες, στην Άρσεναλ. Σε ένα ακόμα δύσκολο ματς, με επίσης φανταστικούς αντιπάλους, σε ένα επίσης φανταστικό γήπεδο. Εμείς όμως είμαστε ακόμα ζωντανοί και θέλουμε να παλέψουμε. Ελπίζω να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία ματς για να συνεχίσουμε το όνειρό μας».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: