Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Παράσχος: «Αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση»


Παράσχος: «Αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση»

Στο γεγονός πως ο Πλατανιάς αδικείται από τη μέχρι τώρα βαθμολογική του θέση στη Σούπερ Λίγκα στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Καστοριανός τεχνικός τόνισε πως ήταν σημαντική νίκη για τη συνέχεια, πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και πως ο αέρας ήταν ευνοϊκός στο δεύτερο ημίχρονο και τους βοήθησε με τις αντεπιθέσεις να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Στάθηκε στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν όσοι περισσότεροι βαθμοί γίνεται και πως οι παίκτες του πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αναλυτικά: «Πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη βαθμολογικά που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το σκορ ήταν δίκαιο για την ομάδα μου, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες και ο αέρας και η βροχή μας δυσκόλεψαν πολύ. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή, με ποιότητα, να βάλουμε την μπάλα κάτω και να προηγηθούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον αέρα που επικρατούσε, μείναμε λίγο πιο πίσω και, με αντεπιθέσεις, καταφέραμε και βάλαμε ένα δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα. τα πράγματα έγιναν πιο απλά για εμάς.

Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν αισθανόμουν ποτέ τον κίνδυνο του υποβιβασμού, αλλά την αδικία, γιατί, σύμφωνα με τις εμφανίσεις που κάναμε, έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και το Σάββατο κόντρα στον Πανθρακικό.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, όσοι παίκτες καλούνται να παίξουν, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Σας είχα πει ότι η ομάδα δεν θα κάνει τη λεγόμενη "κοιλιά", όπως άρχισε το πρωτάθλημα, έτσι θα το τελειώσει. Ευελπιστώ να μη βγω ψεύτης. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και αυτό με κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: