Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Χατζηνικολάου: «Πήραμε ψυχολογία»


Χατζηνικολάου: «Πήραμε ψυχολογία»

Στην ψυχολογική ώθηση που πήρε ο Πανθρακικός έπειτα από την ισοπαλία στην έδρα του Λεβαδειακού στάθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Στο ρίσκο που πήρε ο Πανθρακικός απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην ψυχολογική ώθηση που θα δώσει στους παίκτες του ο βαθμός, βάσει του πως εξελίχθηκε το παιχνίδι στη Βοιωτία.

Αναλυτικά:


«Ερχόμενοι εδώ ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που μεσοεπιθετικά τουλάχιστον, ειδικά τον τελευταίο καιρό με τις προσθήκες, είναι πάρα πολύ καλή και θα έπρεπε να κλείσουμε όσο το δυνατόν τους χώρους για να μην έχουμε πρόβλημα.

Ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή της μπάλας, όμως εκτός από κάποια στημένα δεν κινδυνεύσαμε σε άλλη στιγμή, παρά μόνο όταν έγινε η φάση του πέναλτι και μείναμε με λιγότερο παίκτη. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την τακτική μας, να μαρκάρουμε λίγο περισσότερο και να το παίξουμε όλα για όλα μήπως ερχόταν η ισοφάριση.

Εκτός από την ισοφάριση είχαμε κι άλλη μία καλή φάση με τον Ίγκορ, που αν ισοφαρίζαμε θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ίσως μας έδινε την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Ο βαθμός, εκτός από το ότι ξεκολλάμε από τη βαθμολογία, θα δώσει τόνωση και μία καλή ψυχολογία στα παιδιά για τη συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεβαδειακό για τη φιλοξενία του και να ευχαριστήσω γι' άλλη μια φορά τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλανε απέναντι σε μία καλά οργανωμένη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: