Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Μπαρόχα: «Στο βάθος του μυαλού μας ο Ολυμπιακός»

Την ανυπομονησία όλων στην ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό παραδέχθηκε ο Αλάιν Μπαρόχα. Ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» είπε ότι η προσοχή είναι στον Ατρόμητο αλλά στο βάθος του μυαλού είναι το ντέρμπι

Μπαρόχα: «Στο βάθος του μυαλού μας ο Ολυμπιακός»Άλλον αντίπαλο έχει μπροστά της η ΑΕΚ, αλλά η σκέψη αναπόφευκτα πηγαίνει και μπροστά: Στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό παραδέχθηκε ο Αλάιν Μπαρόχα, που επεσήμανε μεν ότι η προσοχή της ομάδας είναι στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και ότι στο βάθος του μυαλού είναι το ντέρμπι.

Στις ίδιες δηλώσεις στη NOVA, ο Βενεζουελάνος σημείωσε ότι ο συναγωνισμός με τους Ανέστη και Βούρα τους κάνει όλους καλύτερους, ενώ σημείωσε ότι η «Ένωση» πρέπει να παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένη για να συνεχίσει το σερί της στο Περιστέρι.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρόχα

Για τον συναγωνισμό με τους άλλους τερματοφύλακες της ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από 1,5 μήνα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, μια περίοδος αποκατάστασης, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά με την ομάδα. Από τη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ ήξερα ότι θα υπάρξει συναγωνισμός για τη θέση του τερματοφύλακα. Τόσο όμως ο Ανέστης όσο και ο Βούρας είναι πολύ καλοί τερματοφύλακες, κάτι που σημαίνει ότι οι απαιτήσεις αυξάνονται και μας κάνει όλους να γινόμαστε καλύτεροι».

Για την αγωνιστική κατάσταση της Ένωσης: «Το να κερδίζεις αυξάνει την αυτοπεποίθηση, αλλά πάντα υπάρχει έξτρα κίνητρο για να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Στο ματς με τον Ηρακλή ξέραμε ότι ήταν εύκολη η πρόκριση, αλλά μπήκαμε έτσι όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας: «Στο βάθος του μυαλού μας υπάρχει ο Ολυμπιακός, αλλά για την ώρα υπάρχει ο Ατρόμητος. Το 100% των σκέψεών μας θα είναι στο ντέρμπι από τη Δευτέρα».

Για το ότι η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη του Τραϊανού Δέλλα: «Δημιουργούνται φιλίες στο ποδόσφαιρο, αλλά συμβαίνουν κι αυτά. Κάποιοι αλλάζουν ομάδες και βρίσκονται απέναντι ως αντίπαλοι. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας για όλους μας. Ο Ατρόμητος έχει παίξει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε μεγάλες ομάδες και έχει αποδώσει πολύ καλά. Εμείς όταν μπούμε στο γήπεδο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φύγουμε με τη νίκη».

Για το πού θα κριθεί το ματς με τον Ατρόμητο: «Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίζεις έξυπνα και να μην χάνουμε τις θέσεις μας μέσα στο γήπεδο. Να είμαστε οργανωμένοι και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όποιες ευκαιρίες μας παρουσιαστούν για να σκοράρουμε. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλους τους γραμμές τους, άρα δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε κάπου συγκεκριμένα. Η ομάδα ως σύνολο μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματά μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: