Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Καστρίτης: «Το Ρέθυμνο ήθελε περισσότερο τη νίκη»


Καστρίτης: «Το Ρέθυμνο ήθελε περισσότερο τη νίκη»

Στο γεγονός πως το Ρέθυμνο ήθελε περισσότερο τη νίκη στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα του Αρκαδικού στην κρητική πόλη.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων στην Basket League τόνισε πως η νίκη των Κρητικών ήταν καθαρή και δίκαιη και πως όλοι ήθελαν να νικήσουν, μετά τις συνεχόμενε ς ήττες. Στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών να πάρουν τη νίκη, όμως έκαναν πολλά λάθη που έδωσαν διαφορά και ψυχολογία στους Κρητικούς.

Αναλυτικά: «Νομίζω από όλη την εικόνα του παιχνιδιού και το τελικό σκορ πως η νίκη του Ρεθύμνου ήταν δικαιότατη. Σε αντίθεση με το ματς του πρώτου γύρου, το Ρέθυμνο ήθελε περισσότερο τη νίκη. Δεν θέλω να πω ότι δεν θέλαμε να νικήσουμε. Όλα τα παιδιά προέρχονται από συνεχόμενες ήττες και είχαμε να το διαχειριστούμε όλο αυτό.

Το σίγουρο είναι πως προσπαθούν συχνά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σε κάθε παιχνίδι να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να βάλουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Σήμερα, προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στα πρώτα 12’, είχαμε 8-9 λάθη και, όταν παίζεις απέναντι στο Ρέθυμνο εκτός έδρας, είναι δύσκολο, γιατί τιμωρεί κάθε λάθος.

Απέκτησαν μία μεγάλη διαφορά και πήραν ψυχολογία, ενώ για μας ήταν ένα ακόμα "βαρίδι" στην ψυχολογία που διαμορφώνουμε κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: