Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ορθια η Αναγέννηση στο Ηράκλειο


Παλικαρίσια εκτός έδρας ισοπαλία στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ απέσπασε η Αναγέννηση Καρδίτσας, που έμεινε στο 0-0 με τους Κρητικούς. Αποδοκιμάστηκαν μετά το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι, που ειδικά στην επανάληψη ήταν κακοί. Καλά οργανωμένοι οι Θεσσαλοί έφυγαν αλώβητοι από το Ηράκλειο.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Κουτσόπουλου, όμως η καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του Περικλή Αμανατίδη δεν τους επέτρεψε να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκουλή, δημιούργησαν ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις, δίχως -όμως- να φτάσουν στο γκολ.

Στην επανάληψη, οι παίκτες της ομάδας της Καρδίτσας ανέβασαν την απόδοσή τους και ανέλαβαν την πρωτοβουλία αλλά ο ΟΦΗ ανέβηκε μετά το 65'. Οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ και αμφότερες είχαν ευκαιρίες για να το πετύχουν, όμως υστέρησαν στην τελική προσπάθεια.

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (70' Βλόνταρτσικ), Πίτσος (80' Καρακατσάνης), Νατσούρας, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Μπούρμπος, Κιάσσος (55' Ζορμπάς), Αγρίτης, Πόποβιτς, Ογκουνσότο.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μπιτέλης, Μότζο, Τσάγγαρης (84' Κουρτεσιώτης), Χατζηρίζος (70' Αγγελόπουλος), Ουέλινγκτον (85' Κομβολίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: