Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τσάνας: «Να διασπάσουμε την άμυνα της Παραγουάης»

Το καλύτερό της εαυτό θα δώσει η Εθνική ομάδα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων κόντρα στην Παραγουάη ώστε να περάσει στην επόμενη φάση δήλωσε ο προπονητής, Κώστας Τσάνας.

Δύσκολο και διαφορετικό αντίπαλο χαρακτήρισε την Παραγουάη ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Κώστας Τσάνας, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 (28/6, 17:45, Eurosport).

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, αφού οι Σταφυλίδης και Κωνσταντινίδης φαίνεται να ξεπερνούν τα προβλήματά τους.

Ακόμη, ο Τσάνας αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην τακτική, ώστε να καταφέρει να διασπάσει την άμυνα της Παραγουάης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Τσάνας:

Για την κατάσταση της ομάδας:
«Μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές τα όποια προβλήματα είχαμε με τους Κωνσταντινίδη και Σταφυλίδη σιγά-σιγά λύνονται. Όλα δείχνουν πως θα είμαστε πλήρεις για τον αγώνα κόντρα στην Παραγουάη».

Για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Παραγουάη:
«Υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές, αλλά θα δούμε πως θα παρουσιαστούμε. Η Παραγουάη έχει μία ισοπαλία με το Μάλι και νίκη κόντρα στο Μεξικό. Η ομάδα έδειξε ότι είναι δυνατή και πως αγωνίζεται με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους δύο αντιπάλους μας. Παίζει με τρεις στόπερ και δύο μπακ. Αυτό δεν θα πρέπει να μας προβληματίσει θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σπάσουμε αυτή την άμυνα τους».

Για την εικόνα της ομάδας:
«Η εικόνα μας είναι καλή, αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα και στους δύο αγώνες. Έχουμε τέσσερις βαθμούς που είναι μία καλή συγκομιδή. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους ή και λιγότερους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: