Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μια ανάσα από Πάρμα ο Κασάνο!!

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Αντόνιο Κασάνο από την Ίντερ στην Πάρμα, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Τζουζέπε Μπότσο.

Μια ανάσα από Πάρμα ο Κασάνο
Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιώντας, όπως είχε πει, το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ. Η χρονιά των «νερατζούρι», όμως, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και η ανάγκη δραστικών αλλαγών στο ρόστερ, προκειμένου να γίνει μια νέα αρχή, είναι επιτακτική. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οδηγούν τον Αντόνιο Κασάνο μακριά από την ομάδα του Μιλάνου και τον φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην Πάρμα.

Όπως δήλωσε ο μάνατζερ του ιδιόρρυθμου επιθετικού, Τζουζέπε Μπότσο, απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Κασάνο στην ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι. «Είχαμε μια συνάντηση με τους ανθρώπους της Πάρμα στα γραφεία του συλλόγου και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την κατάληξη της υπόθεσης του Κασάνο. Αν και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, θεωρώ πως είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Εντός των προσεχών ημερών θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τη μετακίνηση του πελάτη μου στην Πάρμα», τόνισε ο Μπότσο στο κανάλι «Sportitalia».

Ο ίδιος ο Αντόνιο Κασάνο δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, κάτι που, όμως, αναμένεται να κάνει μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: