Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Στις 4/7 η κλήρωση της Ευρωλίγκας!!

Την Πέμπτη, 4/7, θα γίνει η κλήρωση της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα. Το event θα γίνει στην Βαρκελώνη, στις 13:00.

Στις 4/7 η κλήρωση της Ευρωλίγκας
Η σεζόν για την Ευρωλίγκα που πέρασε ήταν πολύ καλή για τις ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η νέα σεζόν ξεκινά, αρχής γενομένης από την επόμενη Πέμπτη. Στις 4 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση της νέας περιόδου στην Ευρωλίγκα με αυτή να γίνεται σε δύο σκέλη. Στην πρώτη θα κληρωθούν 4 όμιλοι από 6 ομάδες, που θα αποτελέσει και την κανονική περίοδο ενώ η δεύτερη θα είναι για τα προκριματικά. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη, στις 13:00.

Έξι ομάδες είναι πρωτάρες στους ομίλους: η πρωταθλήτρια Γαλλίας Ναντέρ, η πρωταθλήτρια Πολωνίας Ζιέλονα Γκόρα, ο δευτεραθλητής Αδριατικής Λίγκας Ερυθρός Αστέρας, η κάτοχος του Eurocup Λοκομοτίβ Κουμπάν, η πρωταθλήτρια Ουκρανίας Μπουντιβέλνικ και η δευτεραθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν.

Οι 23 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη φάση των ομίλων είναι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Σιένα, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία), Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάλαγα, Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία), Γαλατάσαραϊ, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία), Μπάμπεργκ, Μπάγερν (Γερμανία), Ζαλγκίρις (Λιθουανία), Ναντέρ, Στρασμπούρ (Γαλλία), Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Μπουντιβέλνικ (Ουκρανία), Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία).

Στα προκριματικά μοναδική αλλαγή είναι η συμμετοχή της Ρίγα (Λετονία) αντί της Ιγκοκέα (Βοσνία). Οι υπόλοιπες επτά ομάδες είναι οι Μπάνβιτ (Τουρκία), Οστάνδη (Βέλγιο), Βαρέζε (Ιταλία), Χίμκι (Ρωσία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Όλντενμπουργκ (Γερμανία) και Νίμπουρκ (Τσεχία). πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: