Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αναστασίου: «Να γίνουμε ομάδα»

«Ο στόχος μας –πάνω από όλα- είναι να γίνουμε ομάδα», τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Αναστασίου: «Να γίνουμε ομάδα»
Πρώτος στόχος της νέας τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού είναι η δημιουργία μιας ομάδας υπογράμμισε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στους παίκτες στη σημερινή πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο νέος τεχνικός των πράσινων στάθηκε στη σημασία της δημιουργίας μιας ομάδας με σκοπό να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά με τακτική πειθαρχία.

«Ο στόχος μας πάνω απ’ όλα είναι να γίνουμε ομάδα και για να συμβεί αυτό να ξέρετε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους σας. Η φιλοσοφία μας είναι να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά πάντα με τακτική πειθαρχία. Να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο», τόνισε ο Αναστασίου…

«Η μόνη πίεση που θέλω να έχετε σαν παίκτες θα είναι για το πως θα γίνετε καλύτεροι. Και ατομικά και σαν ομάδα. Αυτό θέλουμε και αυτό θα φροντίσουμε να εφαρμόσουμε. Όλοι όσοι είστε εδώ θα έρθετε και στην Ολλανδία συν κάποια παιδιά που θα προστεθούν στην ομάδα το επόμενο διάστημα», κατέληξε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: