Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

"Ούτε τώρα ούτε στο μέλλον"!

Ο επικεφαλής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει στο Μαρανέλο ο Λιούις Χάμιλτον, ενώ τόνισε πως ο μελλοντικός αντικαταστάτης του Φελίπε Μάσα θα είναι κάποιος νεότερος...
"Ούτε τώρα ούτε στο μέλλον"!
"Είμαι χαρούμενος που είπε ποτέ μην λες ποτέ στο θέμα της Ferrari", είπε αρχικά ο Ντομενικάλι, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο Χάμιλτον πριν λίγες ημέρες, όπου και εμφανιζόταν θετικός στο να έχει και πάλι ομόσταβλό του τον Φερνάντο Αλόνσο.
"Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι θα τεθεί το ερώτημα, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Για την Ferrari του μέλλοντος πιστεύω ότι ο σωστός συνδυασμός θα ήταν ένας καθιερωμένος πιλότος με μεγάλη πείρα, μαζί με κάποιον νεαρό και ανερχόμενο", πρόσθεσε.
Ο Ντομενικάλι τόνισε πως ο Φελίπε Μάσα θα τρέχει στην Ferrari και το 2012: "Ο Φελίπε πρέπει να παραμείνει ήρεμος και να βελτιωθεί σε σταθερότητα στους αγώνες. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να είσαι μαζί με έναν οδηγό όπως είναι ο Φερνάντο, αλλά αυτό πρέπει να αποτελεί κίνητρο για εκείνον, όχι δικαιολογία. Για τουλάχιστον 1,5 χρόνο ακόμα θα είναι ένας από τους οδηγούς μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: