Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Μαχλάς: «Όλα θα μπουν σε μια σειρά»

Αναφορικά με την παραμονή του στην προεδρία και την επόμενη ημέρα στην ομάδα του ΟΦΗ, μίλησε ο Νίκος Μαχλάς αποκλειστικά στο Sportaction.gr.

Ο ισχυρός άντρας της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στο ζήτημα παραμονής του, στα πλάνα εν όψει της επερχόμενης σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να θίξει και το θέμα του γηπέδου.

Σχετικά με την προσωπική του πορεία στο εξής και το μέλλον της ΠΑΕ ΟΦΗ δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Ακόμη δεν είναι σίγουρη, στο ελάχιστο, η παραμονή μου ως πρόεδρος της ομάδας. Δεν ξέρω ακόμη, είναι όλα ρευστά. Την Τετάρτη 10 του μηνός θα γίνει και η γενική συνέλευση της ομάδας. Μέχρι τότε είναι απαραίτητη η λήψη αποφάσεων από όλα τα μέλη και τους παράγοντες με απώτατο σκοπό το καλό της ομάδας. Όλα θα μπούνε σε μία σειρά, άλλωστε και τα χρέη δεν είναι τόσο υπέρογκα όσο έχουν αφήσει διάφοροι κύκλοι να ακούγεται.  Δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις και ολιγωρίες. Άλλωστε αυτό θα ξεκαθαρίσει και αύριο, οπότε και θα συζητηθούν προκαταβολικά όσα θέματα απασχολούν την ομάδα, με σκοπό να έχει γίνει σε μία πρώτη φάση μία προεργασία».

Όσον αφορά τα πλάνα για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ξεκαθάρισε: «Αυτό που προέχει με μία πολύ γρήγορη ματιά είναι οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στα πλέι οφ, ως ανταμοιβή και επιβράβευση για όσα κατάφεραν, είτε μείνω είτε όχι. Από εκεί και πέρα η ομάδα πρέπει πάση θυσία να προχωρήσει σε 6-7 μεταγραφές έτσι ώστε να κατορθώσει να ανταπεξέλθει στις  απαιτήσεις του πρωταθλήματος».

Σχετικά με το ζήτημα του γηπέδου ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μεταφερθούμε στο Παγκρήτιο. Έδρα μας είναι το Γεντί Κουλέ και εκεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται η ομάδα και την προσεχή χρονιά. Το θέμα με το Παγκρήτιο είναι εντελώς τυπικό-στα χαρτιά σαν να λέμε. Όλα αυτά θα συζητηθούνε και αύριο, οπότε και θα ξέρουμε επ’ ακριβώς τι θα γίνει. Αλλά έδρα δεν αλλάζουμε».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: