Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πρόβλημα με Κλάους και Μπρούνο!!

Χωρίς τους Μπρούνο Τσιρίλο και Στέφανο Αθανασιάδη διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (8/8) στη Σουρωτή.
Πρόβλημα με Κλάους και Μπρούνο
Ο Ιταλός αμυντικός ανέβασε πυρετό και έτσι προτιμήθηκε να μην πάρει μέρος στο πρόγραμμα, ενώ ο Έλληνας φορ έμεινε προληπτικά εκτός, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Υπενθυμίζουμε ότι από την Σουρωτή απουσίασαν και οι διεθνείς Χαλκιάς, Φωτάκης, Αποστολόπουλος, Στάμου, Κοντρέρας που βρίσκονται με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αλλά και ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (8/8).
Τέλος, ο Κώστας Σταφυλίδης, που υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση Β' βαθμού στο δικέφαλο και θα απουσιάσει περίπου για 30 μέρες από τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Πάλι ατομικό ο Σαλπιγγίδης
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ έχει αρχίσει σιγά - σιγά να ανεβάζει στροφές εν όψει των αγώνων με την Καρπάτι Λβιβ, στους οποίους δεν είναι ακόμη σίγουρα αν θα δώσει το παρών. Ο Έλληνας φορ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Λάζλο Μπόλονι, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης του.
Παρών ο Μπόλονι
Μπορεί η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ να μην διεξήχθη υπό την καθοδήγηση του Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και με την απογευματινή. Ο Ρουμάνος τεχνικός επέστρεψε από την Γαλλία και έδωσε κανονικά το παρών στη δεύτερη προπόνηση της ημέρας.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: