Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Μπλάτερ: «Τιμωρία όπως η Μπαρτσελόνα για Ρεάλ και Ατλέτικο»


Μπλάτερ: «Τιμωρία όπως η Μπαρτσελόνα για Ρεάλ και Ατλέτικο»

Ποινή απαγόρευσης μεταγραφών – όπως είχε συμβεί με την Μπαρτσελόνα – περιμένει τη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης αν αποδειχθεί πως έχουν κάνει παραβάσεις, όπως δήλωσε ο Ζεπ Μπλάτερ.

Στην υπόθεση με τις παράτυπες μεταγραφές στην Ισπανία αναφέρθηκε ο Ζεπ Μπλάτερ, ο οποίος είναι τιμωρημένος με ποινή αποκλεισμού 90 ημερών από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα μετά το σκάνδαλο στη FIFA.

Μεταξύ άλλων ο απερχόμενος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφέρουν πως αν επιβεβαιωθεί ότι η Ρεάλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν διαπράξει τις ίδιες αξιόποινες πράξεις με την Μπαρτσελόνα θα τους επιβληθεί ανάλογη τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών.

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA έχει ανοίξει τους φακέλους της Ρεάλ και της Ατλέτικο και κάνει πραγματοποιεί έρευνα για τα ίδια αδικήματα που διέπραξε και η Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω τι κυρώσεις θα υπάρξουν, καθώς οι επιτροπές είναι ανεξάρτητες και δεν έχω δικαίωμα να μπω στην FIFA. Αν οι δύο ομάδες της Μαδρίτης διαπιστωθεί πως διέπραξαν την ίδια παράβαση, τότε θα πρέπει να έχουν την ίδια τιμωρία», τόνισε ο Ελβετός παράγοντας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: