Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Δύσκολο το ματς στο Κάουνας»


Τζόρτζεβιτς: «Δύσκολο το ματς στο Κάουνας»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς περιμένει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Το μήνυμα από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς εστάλη προς τους παίκτες του με το ξέσπασμά του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ. Πλέον ο Σέρβος τεχνικός περιμένει να δει… συμμόρφωση, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζαλγκίρις, που θα κρίνει αν οι «πράσινοι» τερματίσουν τρίτοι ή τέταρτοι στον όμιλο.

«Παρότι οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στο Top 16 περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας είναι πραγματικά καλοί, παίζουν με πάθος και ενέργεια ειδικά στην έδρα τους. Θα πρέπει από την πλευρά μας να είμαστε έτοιμοι και θέλω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ για να νικήσουμε», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Από πλευράς παικτών, ο Αντώνης Φώτσης είπε: «Η Ζαλγκίρις παίζει καλά και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση για να κερδίσουμε. Μετράμε τρεις σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: