Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Δάρας: «Θα μείνει στον Πανιώνιο ο Μπουμάλ»


Δάρας: «Θα μείνει στον Πανιώνιο ο Μπουμάλ»

Αισιόδοξος ότι ο Ολιβιέ Μπουμάλ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Χρήστος Δάρας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον Πανιώνιο», τόνισε.

Πεπεισμένος ότι ο Ολιβιέ Μπουμάλ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, την ώρα που τα μεταγραφικά σενάρια έχουν φουντώσει για τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, παρουσιάστηκε ο Χρήστος Δάρας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Πανιωνίου στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη και τον Σάββα Λιβάνιο

Για τη φετινή πορεία του Πανιωνίου στη Σούπερ Λίγκα: «Έχουμε πάρει μία απόφαση σαν ΠΑΕ να μην κάνουμε κανένας δηλώσεις , εκτός από τον προπονητή, προχωράμε ταπεινά. Δεν πετάμε στα ύψη και όλοι βλέπετε τα αποτελέσματα που έχουμε, χωρίς να κάνουμε άλλες δηλώσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Επειδή έχουμε την εμπειρία, έχουμε απαγορεύσεις τις δηλώσεις που δεν κάνουν καλό πουθενά. Στο τέλος της σεζόν που θα κάνουμε ταμείο, θα μιλήσουμε για όλα».

Για τα οικονομικά και αν θα καταφέρει η ΠΑΕ να εξασφαλίσει την άδεια για να συμμετάσχει στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν: «Σας είπα ότι στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα απολογηθούμε για όλα τα τεκταινόμενα. Η διοίκηση κάνει ό,τι καλύτερο είναι για το συμφέρον της ομάδας».

Για την υπόθεση του Μπουμάλ και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Μην με βάζετε να κάνω δηλώσεις ή να μιλήσω, αφού υπάρχει αυτή η δέσμευση. Τα ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή είναι αρβύλες από εδώ και από εκεί. Από την ώρα που σας δηλώνω ότι στο θέμα του Μπουμάλ θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για το συμφέρον του Πανιωνίου. Επειδή δεν έχουμε 31 Δεκεμβρίου για να ξέρουμε αν θα ανανεωθεί ή όχι, ας κάνουμε υπομονή και μέχρι την τελευταία στιγμή να δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα (σ.σ.: θα ανανεωθεί το συμβόλαιο). Δε θέλω να προχωρήσουμε άλλο το θέμα. Δε θα κάνουμε καμία άλλη δήλωση. Σεβαστείτε το. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία του Πανιωνίου. Από εκεί και πέρα, ό,τι είναι καλό για την ωραία πορεία του Πανιωνίου, αυτό θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: