Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Στο… χαλαρό η Ίντερ, απτόητη η άσημη Αλεσάντρια!!


Στο… χαλαρό η Ίντερ, απτόητη η άσημη Αλεσάντρια

Την πρόκριση στους «8» του Copa Italia πήρε άνετα η Ίντερ, 3-0 την Κάλιαρι σε νοκ άουτ ματς. Συνεχίζει το θαύμα της η 3ης κατηγορίας Αλεσάντρια, που πέταξε εκτός και τη Τζένοα, με νίκη 2-1 στη Γένοβα.

Ίντερ - Κάλιαρι

Παρά το ροτέισον του Ρομπέρτο Μαντσίνι, η Ίντερ συνέχισε και στο Κύπελλο, με τη γνωστή και πετυχημένη συνταγή που ακολουθεί στα παιχνίδια της Σέριε Α. Έχοντας στιβαρή άμυνα και όντες αποτελεσματικοί στην επίθεση, οι νερατζούρι νίκησαν 3-0 την Κάλιαρι στο Μεάτσα και πήραν το «εισιτήριο» για τους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το σκορ για την ομάδα του Μιλάνου άνοιξε ο Παλάσιο στο 24’. Τα πράγματα έγιναν απλούστερα για τους γηπεδούχους περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο της επανάληψης (συγκεκριμένα στο 70’) με τον Μπρόζονιτς να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πέρισιτς 11 λεπτά αργότερα. Στην επόμενη φάση η Ίντερ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Νάπολι – Βερόνα.

Τζένοα - Αλεσάντρια
Σε… φονέα των γιγάντων εξελίσσεται στην Ιταλία η Αλεσάντρια. Η ομάδα της τρίτης κατηγορίας (Lega Pro), πέταξε εκτός Κυπέλλου μετά την Παλέρμο και την Τζένοα, επικρατώντας 2-1 στην παράταση στη Γένοβα και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 47’ με γκολ του Μανουέλ Μάρας. Και ενώ φάνηκε να αντέχουν στην πίεση της Τζένοα, ο Παβολέτι στο 92’ λύτρωσε την ομάδα της Γένοβας, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Παρά την ψυχρολουσία του γκολ στις καθυστερήσεις, οι παίκτες της Αλεσάντρια δεν το έβαλαν κάτω και με τον πρώτο σκόρερ της φετινής Lega Pro Ρικάρντο Μποκαλόν να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 114’, ολοκλήρωσαν τη μεγάλη έκπληξη. Στον επόμενο γύρο, η άσημη Αλεσάντρια θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρόμα-Σπέτσια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: