Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τώρα «τρέχει» η Μπενφίκα!!


Τώρα «τρέχει» η Μπενφίκα

Μια από τις μεγαλύτερες «γκέλες» της φετινής περιόδου έκανε η Μπενφίκα, η οποία ήρθε 0-0 στην έδρα της Ουνιάο Μαδέιρα σε εξ αναβολής ματς της έβδομης αγωνιστικής της Superliga.

Η Μπενφίκα δεν κατάφερε να νικήσει την Ουνιάο στη Μαδέιρα, παίρνοντας απλά το 0-0 σε εξ αναβολής ματς της έβδομης αγωνιστικής της Superliga και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ήτοι αντί να βρεθεί από τα «λιοντάρια» στο -5, η διαφορά αυξήθηκε στο -7 και δύσκολα οι «αετοί» θα καταφέρουν να «ανατρέψουν» την κατάσταση κόντρα στη μισητή «συμπολίτισσα».

Αυτό, αφού έμειναν στο -5 από τη δεύτερη Πόρτο στην προσπάθεια της απευθείας συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμποινς Λιγκ και απλά αύξησαν στο +4 τη διαφορά τους από την τέταρτη Μπράγκα.

Η απώλεια βαθμών για τους «αετούς» ήρθε κόντρα σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης, αφού με το βαθμό πουν πήραν οι νεοφώτιστοι βρέθηκαν στο +1 από την τελευταία δυάδα που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία.

Οι παίκτες του Ρουί Βιτόρια ήταν ανώτεροι και έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όμως τις περισσότερες στο τελευταίο μισάωρο, όπου εκεί έπεσαν πάνω στον Αντρέ Μορέιρα. Βασικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Κώστας Μήτρογλου, στον πάγκο έμεινε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Ζούλιο Σέζαρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λισάντρο Λόπεζ, Ζαρντέλ, Ελισέου, Πίτσι, Ρενάτο Σάντσες, Φέισα (81’ Ταλίσκα), Γκονσάλο Γουέδες (59’ Καρσελά), Ζόνας (72’ Ραούλ Χιμένεζ), Μήτρογλου *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: