Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Δεν καταθέτει έφεση η Τβέντε!!


Δεν καταθέτει έφεση η Τβέντε!

Το δικαίωμα συμμετοχής της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα τρία χρόνια στερεί στην Τβέντε η ολλανδική ομοσπονδία! Δεν καταθέτει έφεση η ολλανδική ομάδα.

Με αποκλεισμό τριών ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τιμώρησε την Τβέντε η ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πρόκειται για μια απόφαση λόγω της συνεργασίας της πρωταθλήτριας του 2010 με μια επενδυτική εταιρεία.

Βάσει των πρώτων στοιχείων που υπάρχουν η εταιρία “Doyen” διαπιστώθηκε ότι αγόρασε και πουλούσε δικαιώματα παικτών με την Τβέντε να έχει κερδίσει από τέτοιες «αγοραπωλησίες» τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι η τιμωρία είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμη αυστηρότερη καθώς συνεχίζεται η έρευνα από τις ολλανδικές Αρχές, με την ομάδα να μην δείχνει διάθεση να συνεργαστεί, ενώ πρέπει να θεωρηθεί και βέβαιο ότι ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς και από την UEFA.

Η Τβέντε, η οποία πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο 42.500 ευρώ, δεν έχει σκοπό να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης αποκλεισμού των τριών ετών, αν και οι υπεύθυνοι της στις πρώτες τους τοποθετήσεις έχουν τονίσει ότι η ποινή αυτή πλήττει σοβαρότατα την ομάδα.

Ενδεχομένως αυτό να συμβαίνει διότι, όπως επισημαίνουν στην Ολλανδία η ποινή αναμενόταν να ήταν πολύ αυστηρότερη ακόμη και άμεσος υποβιβασμός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: