Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Οριστικά χωρίς κόσμο με ΑΕΚ η Λάρισα!


Οριστικά χωρίς κόσμο με ΑΕΚ η Λάρισα

Χωρίς την στήριξη των οπαδών της θα παραταχθεί στο ματς κυπέλλου την Πέμπτη απέναντι στην ΑΕΚ η Λάρισα, αφού δεν έγινε δεκτή η έφεση που κατέθεσαν οι «βυσσινί».

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το ματς κυπέλλου ανάμεσα στη Λάρισα και την ΑΕΚ την προσεχή Πέμπτη, για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος, αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση των «βυσσινί».

Η τιμωρία της ΑΕΛ είναι για τα επεισόδια από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με σημερινή απόφαση της απέρριψε την έφεση της ομάδας μας και ως εκ τούτου ο αγώνας με την ΠΑΕ ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας στις 17/12/2015 θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα μπορούν να επιστρέψουν το εισιτήριο και να τους επιστραφούν τα χρήματα ή να το ανταλλάξουν με εισιτήριο αγώνα για το παιχνίδι της Κυριακής 20/12/2015 με αντίπαλο την ΠΑΕ Τρίκαλα. Τα εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι θα κυκλοφορήσουν αύριο Πέμπτη και για το ωράριο διάθεσης οι φίλαθλοι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: