Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Φελντεϊν: «Καμία σχέση με το πρώτο ματς»


Φελντεϊν: «Καμία σχέση με το πρώτο ματς»

Ένα διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με το πρώτο θα είναι αυτό που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

«Στο πρώτο ματς στο σπίτι μας είχαμε νικήσει εύκολα την Ζαλγκίρις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο εύκολο θα είναι και το ματς στο Κάουνας. Σε καμία περίπτωση. Είδατε τι έκανε η αντίπαλός μας στη Βαρκελώνη. Διαθέτει παίκτες με εμπειρία και ενέργεια που παίζουν πολύ με το μυαλό και από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αγωνιστούμε έξυπνα. Να μην σπαταλήσουμε με λάθος τρόπο την ενέργειά μας. Ναι έχουμε περάσει στην επόμενη φάση και υλοποιήσαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε μόλις ξεκίνησε το ταξίδι μας στην Ευρωλίγκα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Οφείλουμε και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να αποκτήσουμε μια σταθερότητα ώστε να νιώσουμε ολοένα και καλύτερα», τόνισε για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας και συνέχισε:

«Δεν μας νοιάζει με ποιους αντιπάλους θα παίξουμε στο Top 16. Με νοιάζει μόνο να νικήσουμε. Θα ήταν χαζό να σκεφτόμαστε με ποιες ομάδες μπορούμε να παίξουμε μετά», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: